Gezocht: Top consultants voor Traction Partners

Door de groei van ons bedrijf zoeken wij op korte termijn top consultants om ons team te versterken.

Wij zoeken uitmuntende strategie consultants met 2-3 jaar ervaring bij McKinsey, BCG of Bain die in een ondernemende omgeving in het middenbedrijf strategie consulting (en interim management) willen doen.

Wij werken voor middelgrote bedrijven (€30-500 mln omzet) in Nederland, voornamelijk in Handel, Industrie en Dienstverlening. Meestal zijn er private equity spelers of bijzonder beheer afdelingen van banken betrokken.

We werken in kleine teams (partner + consultant), waar je als consultant veel klantexposure en impact hebt, met de bijbehorende steile leercurve. De vraagstukken waar we aan werken zijn strategisch, voor onze klanten zijn het vaak bepalende momenten met hun bedrijf. Het gaat vaak om zwaar weer situaties of ingrijpende integratieprojecten.

We zijn aan het groeien en zoeken consultants in vaste dienst die ons bedrijf mee willen helpen uitbouwen.

Gevraagde ervaring en expertise

  • 2-3 jaar ervaring bij McKinsey, BCG of Bain
  • Analytisch zeer sterk
  • Praktische inslag, vertalen van inzichten naar actie
  • Aanvullende werkervaring is een pré

Over Traction Partners

Traction Partners helpt middelgrote bedrijven om hun prestaties sterk te verbeteren. Dat doen we als strategie consultant of interim manager. We dringen snel door tot de kern van het probleem en helpen met een actiegericht plan van aanpak.

Wat maakt het werken bij Traction Partners zo leuk? Werken met middelgrote bedrijven is ondernemend, no-nonsense en je kunt enorm veel impact hebben. Wij werken in situaties waar er echt iets op het spel staat. Dat maakt het spannend en we doen high impact strategiewerk. We zijn een kleine club dus snel schakelen en intensief samenwerken.

We zijn ruim 10 jaar in dit segment actief en hebben een gevestigde naam bij onze opdrachtgevers.

Geïnteresseerd? Stuur je CV naar info@tractionpartners.com of bel ons op 020 – 240 2591.